Ibis Hotel Türkiye: Ibis Konya

Ibis Konya

Ibis Konya, Türkiye’nin sağlık, eğitim, sanayi, tarım ve ticaret merkezlerinden biri olan ve önemli turizm potansiyeline sahip Konya’da hizmet vermektedir. Konya Ibis Hotel kentin en işlek merkezinde, Şefik Can Caddesi ile Beyşehir Yolu’nun kesişme noktasında bulunuyor. Büyükşehir Belediyesi, Maliye, Esnaf Odası, Ticaret Odası, Elektrik İdaresi ve iş merkezlerine yalnızca 3 dakika; tarihi Sille Köyü’ne ve Mevlana Müzesi'ne ise beşer dakika uzaklıkta bulunuyor.

 
Kent merkezinde hizmete giren otel, 130 oda kapasitesi ile Konya’da önemli bir ihtiyacı karşılarken konaklama anlayışına da çağdaş çözümler getiriyor. Selçuklu ilçesi sınırları içinde yer alan otel alanı 6.500 metrekare, kapalı alan büyüklüğü 22.300 metre karedir.

Adres:
Şeker Mah. Çevre Yolu Cad.
No: 36 42020 Selçuklu / Konya
Tel: +90 (332) 223 03 00
Faks: +90 (332) 223 03 03
www.ibishotel.com

2 yorum :

Yalçın Koçer dedi ki...

Personel çok ilgili ve yardımsever. Temizlik ve konumu iyi. Konya için büyük bir değer. Çok memnun kaldık. Kahvaltı da mükemmel.

Ümit Sarıtaş dedi ki...

Konya'da kısa süreli konaklamalar için ideal. Standart bir İbis otel diyebilirim. Kahvaltısı epey çeşitli ve herkes lezzetli bir şeyler bulacaktır. Ancak aracıyla gelecek olan için otopark ciddi problem, otelin arka sokağına park etmek durumunda kaldım.